Νέα από τον Άγιο Θωμά Βοιωτίας

αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών του δημοτικού σχολείου

1 σχόλιο
Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009
  • Διπλή γιορτή για το Δημοτικό Σχολείο και το χωριό, η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών του.
    Οι μαθητές παρουσίασαν μέσα σε δύο ώρες, πως έγινε πράξη τη χρονιά που πέρασε το 'Νους υγιής εν σώματι υγιή'. Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού οι άψογα προετοιμασμένες γυμναστικές επιδείξεις από τον γυμναστή του σχολείου κο Σακελάρη δήλωσαν τη σμίλη του χρόνου. Ταυτόχρονα δε τα θεατρικά δρώμενα της παντομίμας και των πλαστικών τεχνών, ειδωμένων με σκοπτική άποψη, πέρασαν έντεχνα τη προσπάθεια των δασκάλων και έπεισαν τους γονείς για τη δουλειά τους, τη χρονιά που πέρασε.
    Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν φορτισμένο συναισθηματικά και περιλάμβανε βράβευση παλαιών διευθυντών δασκάλων που δίδαξαν στο σχολείο του χωριού. Συγκεκριμένα παρέστησαν και παρέλαβαν αναμνηστικές πλακέτες από μαθητές τους οι: Γκίκας Γεώργιος από τη Γεωργία Βουγέση, Γκουγκουτσάμος Ηλίας από τον Επαμεινώντα Θεοδώρου, Πάνου Ασημίνα από τον Ιωάννη Αναστασίου, Τσουμάνης Ελευθέριος από την Κική Καβά, Ρέππας Παναγιώτης από την Φανή Κωδωνά, Παφίλης Νικόλαος από τον Σπύρο Δρίτσα. Ο κάθε ένας από αυτούς είχε να θυμηθεί πολλά από τη παραμονή του στο χωριό και όλοι τους έδειχναν πως καρτερούσαν αυτή την ώρα.
    Ο Σύλλογος Γονέων είχε ετοιμάσει μπουφέ. Προσέφερε στους μαθητές αθλητικά μπλουζάκια και καπελάκια.
    H βραδιά ολοκληρώθηκε με προβολή δραστηριοτήτων των παιδιών τη χρονιά που πέρασε.
    Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους δασκάλους και το διευθυντή του σχολείου κο Γιάννη Στεργίου, γιατί με τέτοιου επιπέδου εκδηλώσεις απέδειξαν πως επιτεύχθηκαν οι αντικειμενικοί σκοποί της μάθησης. Ο κος Στεργίου σε παρότρυνσή του προς τους γονείς, έκανε λόγο για προσοχή της ψυχικής υγείας των παιδιών.
    Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος κος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Γιώργος Βουγέσης και Ιωάννης Γκίνης , ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κος Κωνσταντίνος Καδέτσης και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κα Κική Καβά. Ακολούθησε δείπνο σε ταβέρνα για τα τιμώμενα πρόσωπα και τους δασκάλους και νηπιαγωγούς του χωριού και το γλέντι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

  • Δείτε περισσότερες φωτογραφίες...

Πατήστε για μεγένθυση Πατήστε για μεγένθυση

1 σχόλιο :

  1. Κύριε Δήμαρχε του σημερινού Δήμου Τανάγρας,

    Πτηνοτροφία: Ενώ αρχικά μπήκαν οι τελικές υπογραφές από εσάς, πήρατε τις μίζες και ενώ το Άρμα απέτρεψε τη δημιουργία του πτηνοτροφείου, εσείς καταϊδρωμένος εμφανιστήκατε ο υπερασπιστής των συμφερόντων του Άρματος. Αίσχος!

    Ανεμογεννήτριες: Ενώ αρχικά μπήκαν οι τελικές υπογραφές από εσάς, πήρατε τις μίζες και ενώ η Καλλιθέα απέτρεψε την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, εσείς καταϊδρωμένος εμφανιστήκατε ο υπερασπιστής των συμφερόντων της Καλλιθέας. Ντροπή!

    Λατομείο: Όταν το λατομείο πετούσε 50άρικα (50.000 ευρώ) οι δικοί σας Αντιδήμαρχοι, πηδούσαν και τα έπιαναν. Ντροπή!

    Ψέμματα για το νερό: Ενώ όλες οι αναλύσεις καταδείκνυαν την ακαταλληλότητα του νερού, εσείς για 4 συνεχόμενα χρόνια το παρουσιάζατε ως κατάλληλο για χρήση τη στιγμή που ο ίδιος πίνατε αποκλειστικά εμφιαλωμένο. Έγκλημα!

    Υποψήφιοι του Συνδυασμού: Επιλέξατε να στελεχώσετε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού σας με υποψηφίους που διώκονται ποινικά από το ΣΔΟΕ για παράνομη επιστροφή ΦΠΑ. Αίσχος!

    Έργα της τελευταίας στιγμής: Αντιδήμαρχος του Άρματος κατασκευάζει έργα ύδρευσης προεκλογικά με προσωπικά του χρήματα. Αίσχος!

    Απόκρυψη στοιχείων ΕΛΓΑ: Όχι μόνο αποκρύβατε τους συνοπτικούς πίνακες αποζημιώσεων αλλά χρησιμοποιήθηκε το Δημαρχείο χάρη της διακριτικής μεταχείρισης ορισμένων αγροτών. Ντροπή!

    Προσλήψεις και εσωτερικές μετακινήσεις: Υπάλληλοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης μετακινήθηκαν σε γραμματειακή θέση παράνομα. Αίσχος!

    Εκβιασμοί: Στα πλαίσια της προεκλογική σας εκστρατείας στρέψατε υπαλλήλους του Δήμου εναντίων άλλων υπαλλήλων, με εκβιαστικά διλήμματα προκειμένου να υφαρπάξετε την ψήφο τους. Απαράδεκτο!

    Οχήματα του Δήμου: Παρουσιάσατε ως δική σας επιτυχία την παραχώρηση από το κράτος του πυροσβεστικού οχήματος και του 4x4. Δυστυχώς όμως χρησιμοποιούνται από Αντιδημάρχους και υπαλλήλους του Δήμου για προσωπικές στιγμές. Ξεφτίλα!

    Ψευδείς δηλώσεις: Φτάσαμε στο σημείο ο ίδιος προσωπικά, να λέτε ψέμματα στους πολίτες του Δήμου για τα αποτελέσματα των εκλογών της 7/11/2010, φυσικά αναγκαστήκατε ενυπόγραφα να αναιρέσετε. Αίσχος!

    Την Κυριακή 14/10 ψηφίζουμε όλοι Κυριάκου Παναγιώτη
    Σε όλους τους ψηφοφόρους δώρο ένα τρακτέρ 200HP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στείλε είδηση και κουτσομπολιό.
Δεν υπόσχομαι ότι θα το εμφανίσω.