Νέα από τον Άγιο Θωμά Βοιωτίας

Κατασκευή Εσωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης Οικισμών Αγίου Θωμά - Κλειδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια
-Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013
  • Σε διόρθωση της απόφασης με αριθμό 175/2013 (αποζημίωση πολιτών για πρόκληση ζημιών, λόγω αυξημένης πίεσης νερού στο δίκτυο ύδρευσης) προέβη ο δήμος Τανάγρας, καθώς η εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας πέρασε από λάθος ως απόφαση.
    Σύμφωνα με τη νέα ανάρτηση, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την αναβολή του θέματος και την παραπομπή του στην αρμόδια για την ύδρευση επιτροπή του δήμου Τανάγρας, προκειμένου να εξετάσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να επανέλθει στο δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση της επιτροπής.
    δείτε την απόφαση σε pdf.

    Αναρτήθηκαν επίσης οι αποφάσεις
    -191/2013 , όπου το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, την υποβολή της πράξης προς χρηματοδότηση με τίτλο: Κατασκευή Εσωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης Οικισμών Αγίου Θωμά - Κλειδίου και έργων μεταφοράς στον ΒΙΟΚΑ Σχηματαρίου Οινοφύτων, στην πρόσκληση 12 της ΕΕΤΑΑ προυπολογισμού: 5.202.900,00€
    δείτε την απόφαση σε pdf.
    -193/2013 (αριθμός 12/3-7-2013 πρακτικό συνεδρίασης) , όπου το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την παραλαβή της μελέτης: Οριστική Μελέτη Εσωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης Οικισμών Αγ. Θωμά - Κλειδίου και Εργων Μεταφοράς στον ΒΙΟ.ΚΑ. Σχηματαρίου Οινοφύτων.
    δείτε την απόφαση σε pdf.

  • Απεβίωσε η Αικατερίνη σύζυγος Ευθυμίου Παπαδέδε(Μπίμπα), 90 ετών. Κόρη του Γιώργου Στέρπη (τούδη)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Στείλε είδηση και κουτσομπολιό.
Δεν υπόσχομαι ότι θα το εμφανίσω.