Νέα από τον Άγιο Θωμά Βοιωτίας

Πολιτστικό Διήμερο

Δεν υπάρχουν σχόλια

--------15 Ιουλίου 2016

  • Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος του χωριού μας στο πάρκο της Σπηλιάς - Λιατανιώτισα
    Η χθεσινή βραδιά αφιερώθηκε στα παιδιά. Εκπρόσωπος του Φο.ΣΔΑ Στερεάς συζήτησε με τους παρευρισκόμενους για την σημασία της ανακύκλωσης και ακολούθησε παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου.
    Η σημερινή βραδιά αφιερώθηκε στη παράδοση και στη μνήμη του δημοτικού ερμηνευτή Γιώργου Παπασιδέρη. Η δασκάλα παραδοσιακών χορών του συλλόγου Χριστίνα Στέρπη είπε λίγα λόγια για τη ζωή του και κατόπιν απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα σε συγγενείς του που ήρθαν από τη Κούλουρη για τον σκοπό αυτό από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Θεοδώρου.
    Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από την Ομάδα Λιάτανη της Νατάσας Κόλια, τον σύλλογο Δράση Δερβενοχωρίων και το χορευτικό του συλλόγου. Η βραδιά έκλεισε με γλέντι από μία καταπληκτική ορχήστρα με ερμηνευτές τον Σωτήρη Παπαναστασίου και την Ελένη Λαζάρου.
    Αν και καταβλήθηκε υπερπροσπάθεια από τα μέλη του συλλόγου και εθελοντές για την προετοιμασία, γεγονότα, όπως η διακοπή ρεύματος την πρώτη βραδιά, επηρέασαν αρνητικά τους παρευρισκόμενους.


    Πολιτιστικό Διήμερο Αγιου Θωμα Ταναγρας


    δείτε περισσότερες φωτογραφίες


     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Στείλε είδηση και κουτσομπολιό.
Δεν υπόσχομαι ότι θα το εμφανίσω.